FORRET:

KAMMUSLING - JORDSKOK- LÖJROM 

 

 

 

 

Denne ret har vi forberedt det meste af på forhånd.

I skal blot åbne gulddåsen og anrette med Karse.

 

Velbekomme!

 

 

 

MELLEMRET:

MORKEL - MADEIRA - GAMMEL KNAS

 

 

 

Start med at varme madeira glacen og "Gammmel Kans"-creme i en kasserolle.

Tag en pande og varm den op med Neutral olie og en klat smør. Steg morklerne sprøde ved middelvarme - Ca. 7-10 min. 

 

 

 

HOVEDRET:

KROGMODNET OKSE - KIRSEBÆR - RØDBEDE 

 

 

 

 

 

 

DESSERT: 

HAVTORN - MØRK CHOKOLADE - BOAR BOAR VANILJE

 

 

 

 

 

 

 

  • Dansk
  • English
  • Deutsch
  • Kroen
    • Værelsespriser
    • Opholdspriser
    • Kalender 2020
  • Restauranten
    • Frokostkortet
    • Aftenkortet
    • Nytår 2020
    • Nytår ud af huset
  • Konference
  • Galleri
    • Værelserne
  • Bogen
  • Gavekort
  • Åbningstider
  • Info
    • Find Vej
    • Links
    • Job

Sønderho Kro • Kropladsen 11 • Sønderho • 6720 Fanø • Tlf. +45 7516 4009 • mail@sonderhokro.dk      login